fredag 12 mars 2010

177. Matlagning



Fläskstek fylld med katrinplommon, kokt potatis och så hemgjord äppelmoss. Icke att förglömma gräddsåsen gjord på skyn av steken - MUMS! Detta ville vi bjuda granfamiljen på en söndag men aj dom var inte hemma, fast det blev ju mer till oss.

Bilden är tagen med öppen ungslucka och med blixt in i ugenen. tycker jag fick till den där fina färgen som steken skall ha och min underbara man skall ha ett extra tack för att han lade in rödlöken lite snare så att den fortfrande har sin fina form och färg.

77 av 365


Many people just learning to cook are often a bit hesitant cooking a large piece of meat. It seems so intimidating! Well, it doesn't need to be, at all. This boneless pork roast is a great place to begin. All that is necessary to cook this roast is to mix some dried spices with olive oil, rub it all over the roast and put it in the oven. That's it!
Startcooking.com

This time i did it with The damson or damson plum (Prunus domestica subsp. insititia, or sometimes Prunus insititia) is an edible drupaceous fruit, a subspecies of the plum tree. Sometimes called the Damask Plum, damsons are commonly used in the preparation of jams and jellies. The plum spirit slivovitz is made from fermented damson fruit.

Foodie Friday